The 5-Second Trick For gömme rezervuar servisi

Wiki Article

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the most effective YouTube knowledge and our most current characteristics. Learn more

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili gardenıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için one yıl parça garantisi veriyoruz.

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

five. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

VitrA, rezervuar iç takımı satın almayı planlayan müşterilerine iki farklı su girişi seçeneğine sahip ürün sunar. Böylelikle kullanıcılara, sahip oldukları rezervuarın gömme rezervuar tasarım özelliklerine uygun olacak şekilde alttan ya da yandan su girişli modeller arasından seçim yapma olanağı sağlanır; hâlihazırda kullanılan ve memnun olunan rezervuarı tamamen değiştirme sorunu ortaya kalkar.

VitrA gömme rezervuar set modelleri three ve six litre kullanım ayarı ile çift kademeli kullanım imkânı sunar. VitrA deneyimi ve teknolojik birikimi ile etkin su tasarrufu imkânı sağlayan gömme rezervuar modelleri Avrupa Birliği normlarına uygun değerlere sahiptir. Söz konusu normları karşılayabilmesi için gömme rezervuar geliştirilen özel hazne yapısı ve iç takımları kişisel su tüketimi sınırlamasının yanı sıra çevreye saygılı olması bakımından da son derece başarılıdır.

Gömme rezervuarlar, yer altına yerleştirilen su depolama alanlarıdır. Su kaçırması da pek çok nedene bağlı olabilir. Yapılan gömme rezervuar servisi yanlış montajlar, zeminin yapısı, su basıncı, hasar almış borular ve aşırı doluluk su kaçırmanın başlıca nedenleri arasındadır. Gömme rezervuarların montajı sırasında dikkatli olunması gerekir. Yanlış montaj ya da hatalı bağlantılar su sızıntılarına neden olabilir. Gömme rezervuarların altında yer alan zemin yapısı da son derece önemlidir.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş gömme rezervuar suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Su tahliye hortumu gömme rezervuar veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page